(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Dalmacija

Dalmacija, regija s najviše očuvanih kulturnih dobara u Hrvatskoj još iz razdoblja Rimskog Carstva, svake godine privlači velik broj turista iz cijelog svijeta.
Zadivljujuća i nepredvidljiva, Dalmacija osim povijesnog i kulturnog naslijeđa njeguje i turističku tradiciju dugu nekoliko stoljeća. Čisto more, rajske plaže, zelene palme i nisko mediteransko raslinje neka su od obilježja Jadranskog mora i pripadajućih mu gradova, otoka i poluotoka.

Iako je Dalmacija po nekima tek sitna točka na zemljovidu, nema posjetitelja koji se nije iznenadio silnim prirodnim raznolikostima, poput krških planina, bujne vegetacije koja niče iz golog kamena i raznolikog životinjskog svijeta, koje su se smjestile na relativno malom geografskom području.

Gosti koji se odluče za posjet Dalmaciji i jednom od Bluesun hotela koji su u Dalmaciji smješteni, poput Bluesun hotela u Brelima, Tučepima, Starigradu Paklenici ili na otoku Braču, mogu očekivati topla, katkad i vruća ljeta s minimalnim količinama padalina. Svi hoteli Bluesun smješteni su odmah uz more i najpoznatije svjetske plaže, poput Bluesunova hotela u Brelima, a većina se nalazi uz najljepšu europsku plažu Punta rata, tako da Bluesunovi gosti mogu osjetiti punu ljepotu Dalmacije već sa svog Bluesun hotelskog balkona.
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.