(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Dalmacija

Dalmacija, regija s najviše očuvanih kulturnih dobara u Hrvatskoj još iz razdoblja Rimskog Carstva, svake godine privlači velik broj turista iz cijelog svijeta.
Zadivljujuća i nepredvidljiva, Dalmacija osim povijesnog i kulturnog naslijeđa njeguje i turističku tradiciju dugu nekoliko stoljeća. Čisto more, rajske plaže, zelene palme i nisko mediteransko raslinje neka su od obilježja Jadranskog mora i pripadajućih mu gradova, otoka i poluotoka.

Iako je Dalmacija po nekima tek sitna točka na zemljovidu, nema posjetitelja koji se nije iznenadio silnim prirodnim raznolikostima, poput krških planina, bujne vegetacije koja niče iz golog kamena i raznolikog životinjskog svijeta, koje su se smjestile na relativno malom geografskom području.

Gosti koji se odluče za posjet Dalmaciji i jednom od Bluesun hotela koji su u Dalmaciji smješteni, poput Bluesun hotela u Brelima, Tučepima, Starigradu Paklenici ili na otoku Braču, mogu očekivati topla, katkad i vruća ljeta s minimalnim količinama padalina. Svi hoteli Bluesun smješteni su odmah uz more i najpoznatije svjetske plaže, poput Bluesunova hotela u Brelima, a većina se nalazi uz najljepšu europsku plažu Punta rata, tako da Bluesunovi gosti mogu osjetiti punu ljepotu Dalmacije već sa svog Bluesun hotelskog balkona.
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 16 i više godina smatraju se odraslima.