(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Makarska rivijera

Makarska rivijera objedinjuje najljepše hrvatske turističke gradove Jadrana, poput Brela i Tučepa, koji su ujedno i destinacije gdje su smješteni neki od Bluesunovih hotela.
Kruna Makarske rivijere je svakako Biokovo. Biokovo je planina koja je proglašena parkom prirode još 1981. godine, a oni željni novih iskustava i nevjerojatnog pogleda na Dalmaciju svakako ne bi smjeli propustiti da se popnu sve do vrha Sv. Jure, koji je visok čak 1762 m.

Središte Makarske rivijere je grad Makarska, koji osim velike malakološke zbirke iz cijelog svijeta, predivne rive zaklonjene palmama i mnogobrojnih kafića i restorana, navečer nudi nezaboravnu zabavu i noćni provod u diskotekama i kafićima na otvorenom.

Makarska je centar mnogih zabavnih i sportskih sadržaja u srednjoj Dalmaciji.

Preporučujemo posjetiti Mafest, Makarski sajam stripa koji se održava svake godine u svibnju. U svibnju se u Makarskoj odvija pregršt događanja, a neka poprimaju već kultni status. Makarska Open Womens Circuit također se održava svake godine u Makarskoj u svibnju.

Međunarodni ženski rukometni turnir odvija se u svibnju u Makarskoj, kao i međunarodni ragbi turnir koji okuplja ragbi igrače od Australije do Bosne i Hercegovine.

Osim toga, Makarska je poznata i po svojoj biciklijadi u lipnju. U Makarskoj se odvijaju čak dva karnevala u godini, onaj zimski u veljači i onaj ljetni u kolovozu. Oba karnevala uključuju veselu maskiranu povorku i ludu noćnu zabavu pod maskama u jednom od brojnih makarskih klubova.

Tučepi, biser Makarske rivijere, čekaju na Vas. Osigurajte već sada nezaboravan odmor, rezervirajte sobu i uživajte u komforu hotela Alga na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite +385 1 3844 288
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.