Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj

O Bluesun hotelima

Bluesun hoteli su smješteni na najljepšim hrvatskim plažama te su idealno mjesto za odmor.
Od jeseni 2009. godine, Bluesun hotel Kaj otvara vrata svojim gostima i u Zagorju, u slikovitom gradiću i najvećem hrvatskom svetištu, Mariji Bistrici.

Bluesun hoteli utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva, pažljivo uređene interijere, visokokvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju.

Svaki Bluesunov hotel jedinstven je u pružanju doživljaja Hrvatske, bilo da se radi o velebitskom, dalmatinskom ili zagorskom pejzažu. Bluesunova gosta u svakom hotelu očekuje pouzdana i provjerena usluga i kvaliteta koja će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Bluesun hotels & resorts je hrvatski hotelski lanac kojim upravlja Sunce Koncern d.d.

Sunce Koncern d.d. je osnovan 2004. godine kao Sunce Hoteli d.o.o. u većinskom vlasništvu obitelji Andabak.

S ciljem povećanja konkurentnosti Sunce Koncern 2005. godine ujedinjuje hotele pod krovni brand Bluesun hotels & resorts i zauzima lidersku poziciju turističkog proizvoda u Hrvatskoj.

Bluesun balansira polustoljetna iskustva i turističke tradicije hotela Brela, hotela Tučepi i hotela Zlatni rat, pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.


Moćnu tržišnu poziciju i velik potencijal Sunce Koncerna prepoznali su i strani ulagači tako da je u srpnju 2008. godine obitelj Andabak prodala 49,9 posto udjela u Sunce Koncernu MIG-u, Marfin Investment Group Holdings S.A., Athens, Greece (www.marfininvestmentgroup.com), koji je najveća grčka investicijska grupa.

Smješteni uz najljepše hrvatske plaže, Bluesun hoteli sinonim su idealnog godišnjeg odmora. Odaberite na vrijeme svoju destinaciju, nazovite +385 1 3844 288 ili nam se javite na reservations@bluesunhotels.com
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice