Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj

O Bluesun hotelima

Bluesun hoteli su smješteni na najljepšim hrvatskim plažama te su idealno mjesto za odmor.
Od jeseni 2009. godine, Bluesun hotel Kaj otvara vrata svojim gostima i u Zagorju, u slikovitom gradiću i najvećem hrvatskom svetištu, Mariji Bistrici.

Bluesun hoteli utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva, pažljivo uređene interijere, visokokvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju.

Svaki Bluesunov hotel jedinstven je u pružanju doživljaja Hrvatske, bilo da se radi o velebitskom, dalmatinskom ili zagorskom pejzažu. Bluesunova gosta u svakom hotelu očekuje pouzdana i provjerena usluga i kvaliteta koja će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Bluesun hotels & resorts je hrvatski hotelski lanac kojim upravlja Sunce Koncern d.d.

Sunce Koncern d.d. je osnovan 2004. godine kao Sunce Hoteli d.o.o. u većinskom vlasništvu obitelji Andabak.

S ciljem povećanja konkurentnosti Sunce Koncern 2005. godine ujedinjuje hotele pod krovni brand Bluesun hotels & resorts i zauzima lidersku poziciju turističkog proizvoda u Hrvatskoj.

Bluesun balansira polustoljetna iskustva i turističke tradicije hotela Brela, hotela Tučepi i hotela Zlatni rat, pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.


Smješteni uz najljepše hrvatske plaže, Bluesun hoteli sinonim su idealnog godišnjeg odmora. Odaberite na vrijeme svoju destinaciju, nazovite +385 1 3844 288 ili nam se javite na reservations@bluesunhotels.com
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice