(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Plaže u Tučepima

U Tučepima se nalazi najdulja plaža na Makarskoj rivijeri. Šljunčana plaža se proteže kroz čitavo mjesto i dugačka je čak 4 km, a većim dijelom je prekrivena i borovom šumom što joj daje prirodnu hladovinu.
Plaža Tučepi
Budući da se uz plažu razvila šetnica, tu ćete pronaći mnoštvo različitih restorana, barova, dućana i suvenirnica. Idealna je za djecu zbog lake dostupnosti, hladovine, ali i zabave. Na plaži se nalazi vodeni tobogan, trampolin na moru, moguć je parasailing, vožnja na banani… Plaža je uređena i raspolaže ležaljkama, tuševima, sanitarijama i svlačionicama.

Plaža Nugal
Plaža Nugal je naturistička plaža koja pruža potpuni mir, omogućuje bijeg od civilizacije i uživanje u netaknutoj prirodi. Smještena ispod visokih litica i skrivena iza guste borove šume plaža Nugal je skriven raj za sve ljubitelje iskonske prirode.

Najdužu plažu na Makarskoj rivijeri ne zovu slučajno "hrvatskom Copacabanom". Rezervirajte već danas odmor u hotelu Alga na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite +385 1 3844 288 i organirajte svoje ljeto iz snova.
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 16 i više godina smatraju se odraslima.