(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Plaže u Tučepima

Gdje se okupati jednom kad dođete na odmor u Tučepe? Tu su najduža plaža Makarske rivijere te plaža za ljubitelje mira i prirode.

Plaža Tučepi

Šljunčana plaža se proteže kroz čitavo mjesto i dugačka je čak 4 km, a većim dijelom je prekrivena i borovom šumom što joj daje prirodnu hladovinu.Uz nju prolazi šetnica pa ćete tu pronaći mnoštvo različitih restorana, barova, dućana i suvenirnica. Idealna je za djecu zbog lake dostupnosti, hladovine, ali i zabave. Na plaži se nalazi vodeni tobogan, trampolin na moru, moguć je parasailing, vožnja na banani… Plaža je uređena i raspolaže ležaljkama, tuševima, sanitarijama i svlačionicama.

Plaža Nugal

Plaža Nugal je djelomice naturistička plaža koja pruža potpuni mir, omogućuje bijeg od civilizacije i uživanje u netaknutoj prirodi. Smještena izvan Tučepa, ispod visokih litica i iza guste borove šume, plaža Nugal je raj za sve ljubitelje iskonske prirode.

Rezervirajte već danas odmor u hotelu Alga na reservations@bluesunhotels.com ili nazovite +385 1 3844 288 i organirajte svoje ljeto iz snova.

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.