(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Tučepi

Glavna plaža u Tučepima, zaštićena Plavom zastavom, dugačka je gotovo 4 kilometra, pa bi je se moglo nazvati hrvatskom Copacabanom, samo čišćom i manje napučenom.

Ljeto u Tučepima: 3 stvari koje morate znati!

Vrijeme će vam (najvjerojatnije) biti odlično

Tučepi se nalaze na Makarskoj rivijeri, području koje je jedno od najsunčanijih u Hrvatskoj, s oko 2700 sati godišnje. Ljeta su vruća i suha; kiša ponekad ne pada mjesecima, a ako i padne, obično je riječ o kratkotrajnom pljusku. Temperature su ljeti visoke – u lipnju obično do 30 stupnjeva Celzijevih, a u srpnju i kolovozu i više. Srećom, osvježenje se uvijek može potražiti u moru, koje je dovoljno toplo da vam ne bude hladno za kupanje, a dovoljno hladno da se osvježite. Također, kad vam je dosta sunca, uz plažu je uvijek i borova šuma u čijem se hladu može potražiti odmor.

Priroda je veličanstvena

Nad Makarskom rivijerom se, kao njezina zaštitnica, nadvila planina Biokovo. Riječ je o drugom najvećem planinskom lancu u zemlji nakon Velebita. Veličanstven spoj mora i planina pruža stvarno jedinstvenu atmosferu. S većine mjesta na Plaži Tučepi pruža se spektakularan pogled na Biokovo.

Osim toga, Biokovo je i vrlo popularno izletište. Riječ je o uređenom parku prirode, u kojem će nešto za sebe pronaći svi ljubitelji prirode. Bogata flora, jedinstvena fauna, tragovi ljudskog prapovijesnog života, planinarske staze, vidikovci s kojih se pruža pogled na cijelu rivijeru... Sve su to aduti kojima Biokovo privlači ljubitelje prirode.

(BOOK DIRECT = BEST PRICE)

Najduža plaža Makarske rivijere

U Tučepima se nalazi najduža plaža na cijeloj rivijeri, nazvana jednostavno – Plaža Tučepi. Četiri kilometra duga šljunčana plaža prepuna je sadržaja, u kojima će osobito uživati obitelji, ali i umirovljenici. Tu su trampolini, vodeni tobogani i druge vrste zabave za djecu, ležaljke za starije, a oni aktivniji možda će se željeti provozati na popularnoj 'banani' ili okušati u parasailingu. U blizini je i restoran Kaštelet u kojem se može pojesti odlična autohtona hrana. Ako ste nakon kupanja željni burgera, osladite se u Clemente's Pubu.

U Tučepima se nalazi nekoliko odličnih hotela – Jadran, Alga, Kaštelet, Neptun... Tu je i resort Afrodita. Rezervirajte svoje ljetovanje već danas.

Za sve informacije i rezervacije smještaja nazovite +385 1 3844 288 ili pišite na reservations@bluesunhotels.com. Ova vam zemlja ima doista mnogo toga za ponuditi. Dođite i uvjerite se!
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE

Rezervacijski centar

Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 14 i više godina smatraju se odraslima.