(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Rezerviraj online

PROVJERI CIJENE (BOOK DIRECT = BEST PRICE)
Rezerviraj
(BOOK DIRECT = BEST PRICE)
  • Instant potvrda
  • 100% Sigurno
  • Plati u hotelu
Promo code

Zabava - Tučepi - Makarska

Tijekom ljetnih mjeseci, ljetna terasa Le Coq hotela Afrodita služi kao velika pozornica na kojoj nastupaju različiti bendovi, a na njoj također animacijski tim izvodi svoje zabavne točke i skečeve.
Tučepska šetnica i centar mjesta nude raznovrsnu ugostiteljsku ponudu: tradicionalne konobe, restorane s domaćom hranom, barove i terase s glazbom uživo, kao i tematske zabave poput pjena partyja i karaoke večeri.

Glazbena ponuda u Tučepima tijekom ljeta je široka. Gosti imaju prilike čuti autohtonu hrvatsku glazbu poput klapske pjesme, ali i zabavnu glazbu i međunarodne DJ-e.

Obližnja Makarska nudi noćni život koji će mladi gosti pamtiti još dugo vremena nakon što ljeto završi.

Od Tučepa je Makarska udaljena samo 2 kilometra, tj. otprilike pola sata hoda uz more u predivnoj prirodi, dok je automobilom Makarska udaljena samo pet minuta vožnje.

Koktel-majstori, diskoklubovi, glazba na svakom koraku, noćna vreva i živa atmosfera čine makarsku ponudu u kojoj svaki gost nalazi nešto po svom ukusu.

Prepustite se zavodljivom ritmu Mediterana koji živi 24 sata na dan. Rezervirajte već danas nezaboravan odmor u hotelu Alga na reservations@bluesunhotels.com ili nas nazovite na +385 1 3844 288
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts

Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS

vrh stranice

Odaberite broj gostiju

- +
- +

Osobe od 16 i više godina smatraju se odraslima.